Erkend leerbedrijf

Bakkerij van Malkenhorst heeft u nodig! Wilt u een stukje van de bakkerij 'kopen'?

Zoals u wellicht weet opende Bakkerij Van Malkenhorst op 27 maart de deuren van een nieuwe bakkerij in Poeldijk. De Poeldijkse bakkerij Van der Sande wordt bakkerij Van Malkenhorst! En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. We zien dit echt als een nieuwe uitdaging in het ondernemerschap en kijken ernaar uit om ook Poeldijk te voorzien van lekkere en ambachtelijke producten.
Maar om dit te realiseren hebben wij wel uw hulp nodig. U kunt namelijk een ‘stukje’ van de bakkerij kopen. Waarom zult u zich afvragen? En vooral ook: hoe?
Als jong ondernemerskoppel hebben wij de visie om mensen te verrassen met specifieke producten, persoonlijke service en fijne lekkernijen. Dit gaat natuurlijk niet zomaar. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we specifieke middelen nodig. Denk daarbij aan nieuwe machines voor het maken van brood en banket, maar ook een geheel vernieuwde winkelinrichting: een open inrichting waarbij beleving centraal staat. En daar hebben financiering voor nodig.
Regelen jullie dit dan niet via een bank? Ja, zeker het grootste gedeelte van deze investering gaat via de bank, maar niet het hele bedrag. En daar hebben we u voor nodig!

Crowdfunding

Een deel van deze kosten willen wij via crowdfunding, financiering via particulieren, rond krijgen. Wij hebben namelijk het volste vertrouwen in ons concept, ambachtelijke producten en onze persoonlijke service, om de investering voor u aantrekkelijk te maken. En nee, u hoeft geen miljonair te zijn om ons te ondersteunen. Op deze website vindt u meer informatie hoe u uw eigen stukje van Bakkerij van Malkenhorst kunt krijgen door mee te doen in deze crowdfunding.
Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden om een stukje van Bakkerij Van Malkenhorst te worden.
Maar uiteraard kunt u ons ook gewoon aanspreken: we staan graag voor u klaar om uw antwoorden te geven op mogelijke vragen die u heeft!

Via deze website kunt u online producten bestellen die op de dag naar wens voor u in de winkel klaarstaan!

Let op: Door de komst van een nieuw online kassasysteem kunt u helaas niet online betalen. U kunt wel gewoon afrekenen in de winkel.

Alvast excuses voor het ongemak.

Neem gerust contact met ons op voor vragen en/of opmerkingen.

Bakkerij Van Malkenhorst
Geestweg 48
2671 ED Naaldwijk
Tel: 0174 - 62 55 56

Voorstraat 79
2685 EK Poeldijk
Tel: 0174 - 24 52 37
Mail: bakkerijvanmalkenhorst@outlook.com

Lees meer over ons >