Erkend leerbedrijf

Over ons

Over Bakkerij van Malkenhorst

Na zeven jaar afwezigheid is Bakkerij van Malkenhorst vol trots en enthousiasme teruggekeerd op de hoek van de Geestweg en Duiventorenstraat in Naaldwijk. Dit keer met Wim en Mirjam van Malkenhorst aan het roer van de bakkerij. De feestelijke opening van de nieuwe winkel vond plaats op woensdag 17 augustus 2011. Ria van Malkenhorst, moeder van Wim en dus de verbinding tussen de oude en nieuwe generaties ambachtelijke bakkers, sneed het marspeinen lint op een grote taart door en verklaarde daarmee de winkel officieel voor geopend.

Echt familiebedrijf
Dat Bakkerij Van Malkenhorst een echt familiebedrijf is bleek al snel in de eerste drie dagen na de opening. Broers en zussen, vader en moeders, iedereen hielp mee om de bakkerij en de winkel een geweldige start te geven. En met de grote drukte die direct na de opening al ontstond konden Wim en Mirjam wel wat extra vakkundige handen gebruiken.

Specialiteiten
Dé specialiteit van Bakkerij Van Malkenhorst zijn natuurlijk de befaamde stroopkoeken. Maar ook het ambachtelijk gemaakte desembrood en de heerlijke gebakjes zijn niet te versmaden. In de bakkerij wordt de room nog ouderwets gekookt en wordt louter gebruik gemaakt van de best mogelijke ingrediënten.

Open bakkerij
Om het ambachtelijke bakkersvak niet achter een muur te verstoppen is in de winkel gekozen voor een open opstelling. Mensen kunnen zo de bakkerij inkijken. Op deze manier hebben de bakkers contact met de klanten en andersom. Mochten klanten een vraag hebben, dan kunnen ze deze dus direct aan de bakkers zelf vragen. Die hebben er immers het meeste verstand van!

Op de winkelruit van Bakkerij Van Malkenhorst staat de kreet: "passie voor u, van uw bakker" en dat is dan ook precies waar wij voor staan. Het is onze passie om de lekkerste dingen te maken. Voor u!

We hopen u gauw een keer te mogen verwelkomen in onze winkel en bakkerij.